Opret et feriesvar på din One com mail

Hvis du er glad for fiskeri, glæder du dig formentlig til din næste ferie. Ferie er en kærkommen mulighed for at komme ud og fiske. Det kan måske være, at du skal ned til dit lokale fiskesteder sammen med nogle gode venner og lækre forfriskninger. Eller det kan være, at du har planlagt den store udlandsfisketur, hvor du skal prøve at fiske i et andet land.

Uanset hvor du skal fiske henne, skal du naturligvis først være klar til ferien. Det kræver derfor også, at du får oprettet et feriesvar på din arbejdsmail. På den måde ved dine kollegaer og samarbejdspartnere, at de ikke kan kontakte dig i en given periode. Læs hvordan du opretter et feriesvar på din One Com mail i det følgende.

Du skal blot følge guiden trin for trin

Hvis du ikke selv er nogen it-haj, er du måske vant til at overlade al it til supportafdelingen på din arbejdsplads. Men det behøves du nu ikke. I det følgende kan du læse en guide, der forklarer dig, hvad du skal gøre, når du gerne vil have et feriesvar på din One.com-mail.

Hvis du føler, at opgaven er uoverskuelig, skal du blot trække vejret dybt og følge guiden trin for trin. Selve guiden er nemlig blevet nedbrudt til overskuelige trin, som du kan følge. Så længe du blot tager et trin ad gangen, kan du sagtens bevare overblikket.

Sådan aktiverer du feriesvar på din One.com-mail

  • Start med at åbne din browser
  • Gå ind på one.com
  • Tryk på ”Webmail”, som du finder til højre på siden
  • Udfyld felterne med mailadresse og adgangskode
  • Tryk på ”Indstillinger”
  • Tryk på ”Autosvar”
  • Udfyld felterne med relevante informationer
  • Sæt flueben i ”Aktiver autosvar”
  • Tryk på ”Gem”, som du finder øverst til venstre

Sådan fjerner du feriesvar på din One.com-mail

Desværre varer ferier som bekendt ikke for evigt. Derfor skal du også pakke fiskestangen og tilbage til hverdagen på et tidspunkt. Når du igen sidder på din kontorplads, er det naturligvis vigtigt, at du får fjernet dit feriesvar. På den måde ved dine kollegaer og andre samarbejdspartnere, at de igen kan kontakte dig.

Det er faktisk såre simpelt at fjerne feriesvaret. Du følger blot ovenstående guide. Når du så kommer til trinnet med ”Aktivér autosvar”, fjerner du blot fluebenet i feltet. På den måde deaktiverer du dit feriesvar. Rigtig god ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *