Efter fisketuren: server din fangst i nordiske rammer

Når fangsten virkelig bærer frugt, er der ikke noget bedre end at komme hjem og servere frisk fisk til aften. Det er både sundt og lækkert – ægte nordisk stil! Skal prikken over i’et, kan indretningen med fordel følge med. Bordbukke under de populære plankeborde er for eksempel det sidste nye. Så måske skal den hjemlige atmosfære have en kærlig hånd, så fangsten kan komme til sin ret?

En lækker aftensmad skal serveres med stil

Nordiske indretningstrends

Først og fremmest er den nordiske indretning kendt for at være ren, i visse kredse minimalistisk. Den er præget af hvide farver, sort, grå og med tiden i særdeleshed også træ. Sidstnævnte minder nemlig om den natur, der omgiver os. Når den trækkes ind i hjemmet, forlades den i virkeligheden aldrig rigtigt. Perfekt for et fiskerhjerte. 

Møbler i nordisk indretning begynder at spille en rolle. Stole, reoler, skabe og i høj grad plankeborde – måske fordi det falder lige ind i den eftertragtede personlige stil. I hvert stykke træ findes nemlig særligt unikke årringe og afmærkninger – så selvom ”alle har et plankebord,” har alle alligevel ikke helt det samme.

Ekstra unikt med bordbukke

Spisebordet er et af de mest centrale møbler i hjemmet. Det vil sige, at det bruges op til flere gange dagligt. Derfor er det også vigtigt, at det passer godt ind i indretningen og på en måde har sit eget udtryk. Udover at træ, som materiale, giver et unikt præg på bordpladen, er selve bordbenene begyndt at tiltrække mere opmærksomhed, når det gælder det rette udtryk. Ved at finde unikke ben, så som bordbukke, der virkelig er blevet integreret i den nordiske stil, bliver bordet naturligt endnu mere indbydende at anvende. Vil du læse mere og finde inspiration om netop dette, kan https://plankebord.dk/bordbukke/ med fordel besøges.

Det fornemt dækkede plankebord

Som en fisk i vandet (eller på bordet)

Når boligen er tryg og smuk, er det væsentligt nemmere at hjemvende fra en herlig dag i naturen med ro i sindet. En ren men unik indretning vil holde hovedet stort set ligeså frit, som det er, når hverdagen frakobles med en fiskestang i hånden. Så kan du glad præsentere din fangst, og tilmed servere den med stil. Intet samler familien som et godt måltid af lækker, nordisk manér, serveret rundt om et stilfuldt bord.

Der er et gammelt ordsprog, som indikerer, at alt er godt – ”at have det som en fisk i vandet.” Hvad hvis der laves lidt om på denne vending? For alt er med garanti også godt, når der serveres en friskfanget, lækker tilberedt fisk på bordet, og så endda i en nordisk, naturlig indretning. Lige præcis den slags smukke omgivelser, som en god særlig god fangst virkelig fortjener. Se, dét er god stil! 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *