3 aktiviteter for ungerne, som de kan nyde på fisketuren

Der er intet bedre end en herlig familietur – særligt ikke når den involverer fredfyldt fiskeri i naturskønne omgivelser.

Det er dog meget velkendt for langt de fleste glade fiskermænd (eller kvinder!), at selv den mest muntre fiskerfamilie kan have problemer med at underholde de yngste: Ikke alle børn har tålmodighed til at sidde og vente, indtil der er bid på krogen.

Derfor er her samlet 3 aktiviteter, som den garvede fiskerentusiast kan sætte familiens yngste til at underholde sig med, mens der trækkes fisk i land.

barnstrand

Spring i vandet

Er det muligt for ungerne at boltre sig i vandet (væk fra fiskezonen og de mange kroge) er én af de mest oplagte børneaktiviteter på fisketuren uden tvivl en omgang god gammeldags svømning og vandleg. Husk blot at holde øje med ungerne, selv hvis de er habile svømmere. 

Leg i sandet

Med lidt fantasi, en lille skovl og en spand kan en dambred eller strandkant hurtigt blive en vaskeægte legeplads. Yngre poder kan underholde sig med simple små slotte, og de lidt ældre kan let få en hel dag til at gå med at grave efter regnorme til fiskeriet – måske er der endda en lille præmie på højkant, til den af børnene der finder flest?

babystrand

Nyt legetøj 

Når alt andet glipper, er nyt legetøj altid en sikker måde at få de yngste i familien til at indvillige i en rolig eftermiddag ved vandet. 

Mangler du inspiration til præcis, hvad dette kunne være, kan sider såsom babymode.dk hjælpe dig med at finde sjove aktiviteter (og legetøj), der kan underholde ungerne for en stund, mens du sikrer, at der er fisk til grillen. 
En almen klassiker er nye tegneserieblade. Med disse vil børnene kunne underholde sig selv i en time eller to. Hvis man virkelig vil sørge for at ungerne er godt underholdt, kan en lille fjernstyret båd blive en afholdt tilbagevendende favorit, der kun findes frem, når familien tager på fisketur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *