Nu er der tid til af få fiskestangen frem

En krisetid, hvor samfundet delvist er lukket ned, og social distance er et slagord, lægger næsten op til at finde fiskestangen frem. At fiske er en af de bedste måder at få tiden til at gå med, og der er ingen helbredsrisici. Du gør det bedst alene eller med personer, som du i forvejen er i kontakt med. Så du risikerer ikke at blive smittet eller smitte andre. 

Derudover er der en del faktorer, der er positive for dit helbred: Frisk luft, motion og sindsro er, hvad du får rigeligt af på en fisketur. Undtagen for fisken, er det for alle involverede en helbredsmæssig gevinst. Så, hvis du endnu ikke har gjort det, find fiskestangen frem. Tjek dit fiskegrej, og top eventuelt op med ting, der mangler eller trænger til en opgradering. Så er det bare at pakke bilen, eller cyklen, og søge mod vandet. 

Og husk lige at forny dit fisketegn, inden du kommer for godt i gang. 

fisker med vaders ved kystvande

Sådan fungerer fisketegnet

Danmark er et af de få lande i Europa, hvor du frit og kvit kan fiske næsten overalt, på nær private søer og åer. Det vil sige næsten kvit og frit. Du skal nemlig have et fisketegn. 

Et fisketegn er et lovkrav for alle over 18 år. Det koster p.t. 185,- kroner pr. år, så det er til at overkomme. Til gengæld kan du fiske så meget, du har lyst til, til eget forbrug, og indenfor fiskeristyrelsens regler. 

Og det er også i din interesse, at du køber et fisketegn og overholder reglerne. Indtægterne fra fisketegnet går nemlig udelukkende til fiskepleje i de danske vande. Sammen med fiskeristyrelsens regler sørger det for, at vi kan bevare sunde fiskebestande i Danmark. 

Nu er det også en god tid til at tjekke din finansielle situation

Krisetider rummer også mange muligheder. Især potentielt gode finansielle muligheder, som du kan læse mere om her. Et aktiemarked i fald kan naturligvis udviske enorme værdier, og her er det vigtigt ikke at gå i panik. Når alle skynder sig med at sælge, kan det i sidste ende drive markedet til kollaps. 

Men hvis du har mulighed for at ride krisen ud, kan der være god gevinst i det. Endnu mere, hvis du har mulighed for at købe, mens priserne er i bund. Før eller senere vil markedet jo igen komme sig.

steaks

Sund mad er en forudsætning for et godt helbred

Selv om sundhedsvæsenet måske er ved at skrante, så er der meget, du selv kan gøre for at holde dig rask. Sund mad er altid et godt sted at starte med. Har du hørt om sous vide

Sous vide kommer fra fransk og betyder så meget som ”under vakuum”. Det er den mest skånsomme metode for tilberedning af mad. Det fungerer sådan, at du pakker mad, fx de fisk du har fanget, i vakuum poser. Derefter bliver maden lagt i et vandbad med en stabil temperatur på 44-54 grader. 

Det fungerer for resten også med grønsager, hvor de værdifulde vitaminer bliver bevaret mest mulig. Det kan tage adskillige timer at tilberede mad på den måde. Men det er det helt sikkert værd. Ikke kun bliver vitaminer bevaret, men også smagen udvikler sig på den mest intensive måde. 

Giv din online virksomhed en SEO-overhaling

Mens mange offline virksomheder er nødt til at lukke ned i krisetider, kan de fleste online virksomheder fortsætte ufortrødent, men muligvis noget langsommere. Det giver dig mulighed for at lade et seo bureau tjekke din online virksomheds SEO strategi og give den måske en tiltrængt opdatering. Så er du godt rustet, når økonomien igen får mere fart på.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *