God form gør arbejdet som fisker lettere

Når du har et fysisk hårdt job såsom fisker, så skulle man måske synes, at du rører dig meget i løbet af en dag og derfor ikke har brug for at dyrke motion. Sådan er det bare ikke. At være i fysisk bevægelse hele dagen er naturligvis meget sundt, men det træner ikke de vitale organer såsom hjerte og lunger. Her skal du altså have pulsen godt op, for der sker noget. At få en bedre kondition kan også være med til at gøre dit arbejde nemmere, da du får mere mentalt og fysisk overskud af at dyrke træning.

Dyrk motionstræning i hjemmet

Når man er ude det meste af dagen, så kan det måske virke uoverskueligt at skulle til at slæbe sin bagdel ned i et træningscenter. Det er heller ikke nødvendigt, ligesom det heller ikke er nødvendigt at tilbringe mere tid udenfor – eksempelvis for at løbe eller cykle. Når man har været udenfor hele dagen, også i regn og dårligt vejr, så er det bare rart at komme hjem i varmen. Et godt alternativ til træningscenteret og udendørs træning er at anskaffe sig en træningsmaskine, der kan stå i hjemmet.

 Løbebånd i stuen

Anskaf dig et løbebånd 

Vil du gerne træne cardio-træning, altså hjerte, lunger og kredsløb, så er et løbebånd en fortrinlig idé. Disse findes i mange forskellige typer og prisklasser. Desto mere du vil betale for det, desto flere funktioner kan du få med. Du kan eksempelvis få et ODIN løbebånd til omkring 3500 kr., men du kan også vælge den absolutte luksus og købe et Gymleco løbebånd til omkring 25000 kr. 

Er du helt ny i løbetræning, så er det måske en god idé at starte med et, der ikke er alt for dyrt. De fleste foretrækker en mellemting, hvor man får mest i forhold til pengene, som eksempelvis ved ODIN T8, der blev kåret som bedst i test 2019. 

Nogle af de features, du kan få med, hvis du vil ligge lidt flere penge i et løbebånd, er features som:

  • Forudindstillede programmer
  • Kalorietæller
  • Høj stigning
  • Høj tophastighed
  • Mulighed for at tilkoble tablet

Du kan finde nogle eksempler på gode løbebånd her, hvor du også kan finde meget mere relevant information om løbebånd. 

Har du ikke plads til et decideret træningsrum i di bolig, så er der også mulighed for at købe et løbebånd, der kan klappes sammen og sættes pænt til siden, så det ikke fylder ret meget.

At få pulsen op giver et sundere hjerte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *