Derfor er fiskeri den perfekte hobby

Alle bør have en hobby. Hobbyer er nemlig en af de ting, der virkelig gør livet værd at leve, og er desuden den perfekte måde at udtrykke din personlighed på. Uanset om du f.eks. allerede er fanatisk havemand, så er der en hel del grunde til at også du bør overveje fiskeri som din nye hobby.

Familie og sammenhold

Reducering af stress

Hvis du spørger en hvilken som helst lystfisker, så er det nærmest stensikkert at reducering af stress er en af hovedårsagerne til at personen fisker. Når du fisker vil du nemlig automatisk opleve en anden side af tilværelsen i tæt kontakt med naturen – og dette er nemlig særdeles afstressende.

Sammenhold

Lystfiskeri er desuden en fantastisk måde at skabe sammenhold mellem venner på. Dette skyldes nemlig, at når man fisker, så er man oftest på god afstand af storbyens jag og larm – og ikke mindst hverdagens små problemer og frustrationer. 

Bedre sundhed

Man kan i den moderne tilværelse ofte føle sig som et lille led i en kæmpe anonym maskine. Mange af os tilbringer jo en stor del af vores vågne timer på et kontor eller blot foran fjernsynet; og det er ikke blot vores sjæle, der lider under dette; vores sundhed tager faktisk også skade af den moderne livstil, og overvægt er i dag et kæmpe problem som følge. Ved at tage ud at fiske vil du nu skifte sofaen eller kontorstolen ud med noget langt mere aktivt, og vægten vil nu ofte falde og humøret stige.  

Madlavning og sundhed

Fiskeri er rekreation

Fiskeri er en fritidsaktivitet, hvor selv de dage med ingen fangst vil kunne trumfe dagene på arbejdet. Det er nemlig en udbredt hemmelighed, at fiskeri har mindre med at fange fisk at gøre og langt mere med selve handlingen.

Fiskeri giver sund mad på tallerkenen

I en takeaway tidsalder, hvor aftensmaden leveres ved blot et par klik på en knap, så kan vi alt for ofte glemme at der rent faktisk findes langt bedre mad derude. Fiskeri giver udover de ovennævnte fordele netop også sund og naturlig mad til en brøkdel af prisen. Friskfangede fisk er nemlig sprængfyldt med livsvigtig protein, og kan oven i købet prale af et lavt kolesteroltal. Alt dette gør dine friskfangede fisk til et perfekt supplement til en sundere livsstil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *