Plej dit jægerinstinkt

Holder du af at fiske, og er du tilmed lystfisker, så nyder du sikkert at opholde dig i naturen, samtidig med at du plejer dit jagtinstinkt. Måske vil du også finde glæde ved at anvende et luftgevær. Se mere på Luftgevaeret.dk. Med et luftgevær kan du øve dig i at skyde til måls. Det er sjovt, og man bliver hurtigt grebet af det, når man først har skudt en enkelt gang. Bliver du vild med at skyde, og har du gode færdigheder, så kan du overveje at tage dig et jagttegn, som giver dig flere muligheder. 

Luftgevær

Regler omhandlende luftgeværer

Der er naturligvis regler, når det kommer til luftgeværer. Du skal være fyldt 18 år, før du må købe et gevær. Geværet må maximalt være 4,5 kaliber, hvis det er større kræver det våbentilladelse. 

Tjek gerne våbenloven, for at være på den sikre side, inden du køber det gevær, som du har udset dig.

Bullet

Vælg det rette luftgevær og tilhørende hagl

Der findes et virkelig bredt udvalg på markedet, og mange af dem er i en rigtig god kvalitet. Derfor kan du roligt gå efter det design, som du ønsker dig, og inde for typen finde den kvalitet, som du ønsker. 

Du skal naturligvis også have nogle hagl til. Her er det vigtigt, at de passer i størrelsen, så de ikke gør skade. Der findes mange typer af hagl, og hvilke du skal vælge, afhænger af, hvad du skal skyde efter. Det vigtigste er som sagt størrelsen, som skal passe til dit luftgevær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *