Tag gerne hunden med på fisketur, men…

Der findes intet mere afslappende end at tage ud at fiske på en skøn sommerdag. Ude i naturen er du alene med dig selv og dine tanker. Der er noget meditativt om at være ud af fiske. Ikke lige så meget for fiskene, for dem gælder det jo livet. Men for dig, ganske bestemt. Og med lidt held kan du endda få en fin aftensmad med hjem.

Men nogle fiskere er ikke så vilde med ensomheden. De vil gerne have selskab. At fiske sammen med en ven eller flere er helt bestemt en dejlig oplevelse. Men hvis du vil fange noget, skal du nok ikke gå for meget op i det sociale. Fisk er nemlig meget følsomme overfor støj og så skal du nok forbi fryseboksen i Netto, hvis du vil spise fisk til aftensmad.

Hvis du har brug for selskab der ikke støjer

Et godt alternativ til en fisketur med venner: tag vovsen med. Men husk lige at det måske ikke er lige så spændende for hunden som det er for dig. Den kan nemt komme til at kede sig, især hvis det er en ung hund. Hunde kan også godt kede sig. Det er ikke særlig spændene for en hund at tage ud på tur, kun for så at skulle ligge stille hele dagen.

fiskeri

Især unge hunde har brug for stimulering. De lærer på samme måde som menneskebørn – igennem leg.

Her er løsningen – en aktivitetsmåtte

En Buster activity mat fylder ikke meget i bilen eller rygsækken. Men den fylder meget i din hunds opmærksomhed. En sådan aktivitetsmåtte har 35 trykknapper, hvor du kan fastsætte op til 12 forskellige udfordrende opgaver til hunden. Disse opgaver er designet sådan at de udfordrer hundens nysgerrighed og træner evnen til problemløsning. Den slags legetøj kan godt kalde pædagogisk legetøj til hunde. Med en aktivitetsmåtte får hunden udfordringer og kan holde sig beskæftiget uden at forstyrre din fisketur.

Så har hunden travlt med at løse hundeproblemer, mens du kan koncentrere dig om at fange aftensmaden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *